Värdeskapande marknadsaktiviteter 

Med utgångspunkt i dina målgrupper skapar vi engagerande innehåll i rätt digital kanal, i rätt tid och i rätt sammanhang. Vi ser till att dina kunder agerar på sina villkor och självmant söker upp dig. Med en genomtänkt varumärkesstrategi, intressant innehåll och responsiva hemsidor skapar vi alerta och snabbfotade digitala lösningar. Vi var först i Sverige att använda marknadsföringsverktyget Hubspot med syfte att kunna leverera analys, mätbarhet och fakta kring genomförda marknadsaktiviteter.

Markenvard är en del av IT-koncernen Dizparc. Tillsammans är vi drygt 150 medarbetare, fokuserade på digitalisering, kommunikation och affärsutveckling.

Petter Frostell

Grafisk Designer Frilans

Grafisk formgivare som brinner för teknik och form.

Från Vegemite till surströmming - ingen skillnad skulle många säga. Mina rötterna har jag vid stränderna runt Sydney, men efter designskola i hemstaden och arbete i Melbourne längtade jag efter att resa långt och hamnade i Sverige. Vänner, roligt arbete och kärlek blev ett bra recept till att jag blev kvar. Ge mig papper, penna och en skön fåtölj så blir jag lycklig av att klura ut en ny logga eller layout. Dock blir det väl mest skärm och tangentbord nu för tiden, vilket också är kul.

Rolig fakta om dig själv
12 år gammal blev jag utsedd till ‘Best Allround Player’ i skolans softball-lag.

Felipe Leiva

Key Account Director

Charmknutte som kan allt om smarta flöden och kundresor.

Jag har en lång bakgrund inom e-handelsbranschen och erfarenhet av försäljning i digitala kanaler. Som tur är tycker jag om möten med människor, både i arbetslivet och i privatlivet. Min lediga tid spenderar jag helst tillsammans med min familj. Jag tycker om att röra på min kropp, känna pulsen och den brännande känslan, och tränar mycket. Älskar film och musik.

Rolig fakta om dig själv.
Legend på breakdans! Ha ha!

Peter Markenvard

Senior Advisor

Skräckfilmsälskande Apple fan-boy som bor granne med familjen Kardashian och Dr Dre och har satt sitt namn på byrån. Stöter på Keanu Reeves när båda köper Red Velvet cake på The Cheesecake Factory. Drömmer om att cykla i Malibu Canyon, men ser oftast Ventura Freeway från bilrutan. I övrigt ligger digitala strategier, Big Data och visionära idéer honom varmt om hjärtat.

Albin Wärnelöv

Managing Director

Med passion för att utveckla och övervaka marknadsföringsprojekt, från start till mål.

Jag gillar människor, konserter, mat och att som ett team leverera resultat åt våra kunder i deras utmanande projekt. Jag är också en riktig Formel 1-nörd och har rätt bra koll på tekniska skillnader mellan de olika teamens bilar. Mitt allmänna intresse för motorsport har fått mig att själv tävla, vilket jag gör inom bilracing i Svenska Touring Car Championships där jag tävlar med en Golf TCR.

Berätta tre saker som gör dig glad
Människor, konserter och mat.

Louise Nilsson

Digital Marknadsförare

Med noggrannhet och problemlösande tillvägagångssätt håller hon koll på projekt, medarbetare och sina djur.

Karriären startade i Brasilien som labbassistent i kosmetikbranschen. En fantastisk upplevelse men efter 1år gick flyget tillbaka hem till Blekinge. Marknadsföring fångade mitt intresse och flyttlasset gick till Malmö för att studera Medie och kommunikationsvetenskap. Under min praktik kom jag i kontakt med Markenvard. Där fick jag kombinera marknadsföring med logiskt tänkande och statistik, det passade mig perfekt!
Min fritid spenderas i stallet på en hästrygg. Jag har en stor passion för djur, älskar mat (både laga och äta), när det finns tid är jag gärna ute i naturen eller så sitter jag och tittat på en bra film/serie.

Rolig fakta om dig själv
Jag har varit med i Brasilianska Vogue och kan hålla andan länge under vatten.