vi gillar

Din hemsida blir aldrig klar

By april 11, 2017 maj 28th, 2019 No Comments
Growth Driven Design är marknadschefens viktigaste buzz-word 2017. Innebörden är en helt ny filosofi kring hur vi bygger och använder hemsidan som en kontinuerlig aktivitet och dynamiskt säljverktyg snarare än som mer eller mindre statisk produktkatalog.

 

Bland kreatörer, esteter, tyckare och kännare blandas gammalt och beprövat arbetssätt in i allt det coola, fräscha och häftiga. Det kallas för Analys.
En traditionell hemsida innebär oftast väldigt höga kostnader, vilka så klart beror på sidans funktioner och dess komplexitet. Vidare är både livs- och framtagningscyklerna onödigt långa, vilket innebär att du lever med en omodern och inaktuell hemsida större delen av tiden. Dina webutvecklare snickrar ihop en snygg och fin hemsida helt baserat på en ”one size fits all-filosofi”, baserat på antaganden, kreativ formgivning och innehåll. Dina kunders behov växlar och fluktuerar med tiden. Varför är det då i snitt två år mellan varje gång din hemsida uppgraderas och anpassas?

Gör din hemsida till en proaktiv lead generator

En hemsida baserad på Growth Driven Design är i stället ett kontinuerligt arbete. Din hemsida blir aldrig, och ska aldrig bli klar. Istället arbetar sälj-och marknadsavdelningen tätt tillsammans med lika täta analyser av vad som fungerat och vad som inte fungerat i de periodiska marknadsaktiviteter som genomförs. Analysen producerar ett faktaunderlag vilket används i arbetet med att genomföra förändringar på hemsidan. Growth Driven Design innebär små projektgrupper, utvecklingscykler på ett par veckor och implementering med samma frekvens.

Hur ofta uppdaterar du ditt företags hemsida?

Kontakta oss för mer info om hur din hemsida kan bli aktuell igen.

Markenvard 
Jungmansgatan 12
211 19 Malmö
040-627 08 30