vi tycker

Glöm inte din digitala marknadsförings­strategi

By maj 16, 2016 maj 29th, 2019 No Comments

Den digitala kundrelationen i sociala medier blir allt viktigare för företag och organisationer. Glömmer man att lägga energi eller prioritet och strategi på sin digitala marknadsföring och dess möjligheter till interaktivitet förlorar man kontrollen över sitt varumärke.

En genomtänkt digital marknadsföringsstrategi är nödvändig eftersom du i den nya digitala verkligheten redan förlorat kontrollen över ditt varumärke. Det är dina kunder som har kontrollen. Rätt hanterade är de också dina bästa säljare. Genom att vårda de kunder du redan har på ett bra sätt, finns det stora möjligheter att skapa nya.

En digital marknadsföringsstrategi

Det är förvånansvärt få reklambyråer som arbetar med en plattform för digital kommunikation åt sina kunder. För att hitta dina nya kunder ska en utvecklad strategi och en genomtänkt idé genomsyra dina digitala marknadskanaler. Lägg energi på att hitta den plattform och den resurs som kan stärka ditt arbete. Plattformen ska syfta till att öka din produktivitet och inspirera till fortsatt arbete.

Markenvard 
Jungmansgatan 12
211 19 Malmö
040-627 08 30