Mitsubishi Electric är ett globalt företag och ett av världens främsta inom sina produktområden. I Sverige är Mitusbishi Electric uppdelat i två affärsområden. Klimatprodukter arbetar med luftkonditionering, ventilation och värmepumpar. Factory Automation levererar elektronikkomponenter till industrin.

Kund
Mitsubishi Electric
Vad vi gjort
  • Konceptutveckling
  • Copywriting & budskap
  • Webbsajt & webbapp
  • 3D visualisering

Uppdrag

Mitsubishi Electric kontaktade oss för att få hjälp med att lansera deras senaste värmepump HERO. Den nya värmepumpen har ett stort antal nya och revolutionerande egenskaper, vilka behövde lyftas fram på ett säljande och pedagogiskt sätt.

Angrepp

Vi formulerade budskapet utifrån HERO’s superkrafter och drog parallell till tidigare koncept med en sumobrottare för att illustrera produktens superkrafter. Med snygga produktbilder, illustrationer för att åskådliggöra överlägsen teknik och ett lättsamt språk, lyfte vi fram HERO’s huvudsakliga och unika förmågor inom tre kategorier: Hälsa, teknik och komfort.

Resultat

Vi skapade en egen websida för HERO, komplett med startsida, landningssidor och innehåll i enlighet med fastställt koncept: Hälsa, teknik och komfort. Vi producerade relevant innehåll och skapade även en simulator för att besökaren interaktivt och tydligt ska förstå alla HERO’s fördelar och egenskaper.