Wpsyd Webhosting är en verksamhet som bedrivs av Biruang IT i Malmö. Wpsyd har funnits i branschen sedan 1996 och har lång erfarenhet av att arbeta med domäner, webbhotell och relaterade tjänster. Företagets serverpark är egenägd och helt och hållet placerad i Sverige, med tyngdpunkten på Malmö.

Kund
WPSyd
Vad vi gjort
  • Konceptutveckling
  • Webbdesign
  • Copywriting & budskap
  • Social media och bloggproduktion

Uppdrag

WPSyd sökte efter en fullservicebyrå som kunde hjälpa dem med sin digitala marknadsföring. Som en av de äldsta aktörerna i sin bransch, ville WPSyd visualisera sitt varumärke på ett nytt sätt för att lyfta sin stora erfarenhet, driftssäkerhet och omvittnat bra support.

Angrepp

För att särskilja WPSyds budskap från det oftast väldigt likriktade erbjudandet i branschen, valde vi att lyfta fram WPSyds personliga support och dess generösa öppettider. Vi belyser också att ingen fråga som rör deras expertis är för liten, för stor eller för dum. Viktigt är också att man som kund hos WPSyd alltid har möjlighet att prata med en människa och alltså inte är hänvisad till långa mejlkonversationer eller chatbotar. Allt har vi klätt i en hjälpsam och lätt humoristisk ton.

Resultat

De tre nya landningssidorna illustrerar WPSyds verksamhet och vad de hjälper till med. Vi gör det genom att använda humor och ironi kring de torra områdena domänhantering och webhotell.